Usisavač Vivax VC-1610B

Šifra
3403013201
Kataloški broj
VC-1610B
79,00 KM 99,00 KM (-20%) 
Ušteda 20,00 KM
Besplatna dostava Plaćanje do 24 rate
99,00 KM
Prikaži dostupnost po poslovnicama
Učitavanje ...
  • Isporuka u roku do 3 radna dana
Prikaži dostupnost po poslovnicama
Učitavanje ...
  • Isporuka u roku do 3 radna dana

• KONTROLA SNAGE: Prilagodite usisnu snagu prema potrebama čišćenja, bilo da se radi o maloj prašini ili jačoj prljavštini.
• DUŽINA KABELA: S kablom dužine 5 metara lako ćete doći do svakog kuta sobe bez potrebe da ga često pomjerate.
• TELESKOPSKA CIJEV: Metalna teleskopska cijev omogućuje podešavanje duljine prema vašoj visini i dohvat najudaljenijih površina.
• SKLADIŠTENJE ZA PRAŠINU: Uz usisavač dolazi 1 platnena vrećica kapaciteta 2 litre, što olakšava održavanje i smanjuje potrebu za čestom zamjenom.
• OPREMA: Uz usisavač dolazi metalna četka za temeljito čišćenje, kao i praktična plastična cijev u 2 dijela za različite vrste površina.
Kada je u pitanju održavanje kućanstva, VIVAX usisavač VC-1610B postaje vaš pouzdan partner. Zahvaljujući kontroli snage, možete jednostavno prilagoditi snagu usisavanja ovisno o vrsti podloge i stupnju zaprljanosti.
Dugački kabel od 5 metara daje vam slobodu kretanja i omogućuje nesmetano čišćenje većih površina. Teleskopska metalna cijev je podesiva i ergonomska, što čini čišćenje ugodnijim i učinkovitijim.
Kapacitet vrećice od 2 litre znači da je nećete morati često prazniti, a platnena vrećica koja dolazi uz usisavač je jednostavna za održavanje. Metalna četka i dodatna plastična cijev u 2 dijela omogućuju vam da se lako nosite sa svim vrstama prljavštine.
Opremite se VIVAX usisavačem i neka čišćenje bude brz i bezbolan zadatak. Posjetite naše stranice, odaberite kvalitetu i učinkovitost te uživajte u čistom i urednom domu svaki dan.
SPECIFIKACIJE
Brend: Vivax
Težina: 8 kg
Boja proizvoda: Crna
Kapacitet prašine: 2 L
Duljina kabela: 5 m

Specifikacije
Proizvođač Vivax
Maksimalni broj rata 24
Jamstvo 2 Godina

Upit

Max3 upit